Over Ogystal

Ogystal, Upgrade your life!

In 2014 is de nieuwe handelsnaam van Pro Health b.v. bekend geworden. Dit is Ogystal, wat staat voor ”toevoeging” in het Welsh. Met de nieuwe naam en slogan wordt het bedrijf in een nieuw jasje gestoken, an old company in a new suit! Daarnaast wordt ons assortiment ook uitgebreid met merken zoals, Sun Chlorella, Tisso en Vitae. Bij Ogystal vindt u hoogwaardige voedingssupplementen voor een upgrade van uw leven! Probeer snel onze producten.

 

Van Pro Health b.v. naar Ogystal

Pro Health B.V. is in 1988 opgericht en heeft altijd gehandeld in exclusieve en kwalitatieve voedingssupplementen van diverse merken. In 1989 is men begonnen met de verkoop van Sun Chlorella producten en inmiddels zijn er meer merken bij gekomen, zoals Vitae en Tisso.

De organisatie staat in het teken van werken voor (”Pro”) de gezondheid (”Health”) van mensen en is sinds kort bekend onder de nieuwe naam Ogystal en slogan, Upgrade your life!

 

Nieuwe merken

Met een nieuwe naam en webshop breiden we ons assortiment aan exclusieve en hoogwaardige voedingssupplementen.  Met trots introduceren we een aantal nieuwe merken in onze webshop.

Vitae International, is een laboratorium gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurlijke producten van wetenschappelijke en nutraceutical technologieën. Waarbij de focus ligt op het activeren en reguleren van de bestaande biologische processen in het menselijk lichaam en de prestaties ervan. Enkele voorbeelden van producten zijn ReConnect en VitaNADH Express