Vitamine D supplementen

De kracht van vitamine D

De vetoplosbare vitamine D is voor ons lichaam onmisbaar. Deze in het verleden vaak onderschatte vitamine komt vaak voor in de natuur. De laatste hebben er vele onderzoeken plaatsgevonden.  En hieruit blijkt dat vitamine D  bij draagt aan een normale werking van het immuunsysteem bij kinderen. Daarnaast verhoogt vitamine D de calciumopname in botten en speelt het een rol bij het behouden van sterke spieren.

Natuurlijke vitamine D

Ons lichaam kan vitamine D aanmaken, mits onder invloed van UV-straling uit zonlicht. Doordat wij dus afhankelijk zijn van de zon, krijgen wij vaak in de herfst- en wintermaanden een tekort aan lichaamseigen vitamine D. De oorzaak is omdat de stand van de zon ten opzichte van de evenaar de benodigde UV-straling het aardoppervlak niet voldoende bereikt. Daarom heeft men met name in deze maanden behoefte aan extra vitamine D. Dit kan eenvoudig worden aangevuld met vitamine D supplementen.

Vitamine D3 supplementen

In de webshop van Ogystal is een groot assortiment aan voedingssupplementen te vinden. Daarnaast kunt u bij Ogystal ook terecht voor Beyuna D3, een unieke samenstelling van vitamine D3 en Barley Grass. De aanbevolen dagelijkse dosering is 1 capsule per dag. De voedingssupplementen van Beyuna zijn van uitstekende kwaliteit.