Sun Chlorella ‘A’, een bron van vitamine B12

Sun-chlorella-bron-vitamine-b12

Sun Chlorella ‘A’, een bron van vitamine B12

Sun Chlorella ‘A’ bevat veel essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamine D, B12. Doordat het gemaakt is van de algsoort chlorella pyrenoidosa. Door het unieke verpulveringsproces kan ons lichaam de voedingsstoffen beter opnemen, waaronder ook vitamine B12. Wij weten dat het lichaam deze vitamine nodig heeft, maar wat is nu precies de werking van vitamine B12?

 

Functies Vitamine B12

Vitamine B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Deze bloedcellen zijn nodig om zuurstof in het bloed te vervoeren. Daarnaast heeft het ook een positieve werking op het zenuwstelsel.

Indien er sprake is van een vitamine B12 tekort kan dit op termijn zelfs tot diverse klachten leiden. Een van de voornaamste klachten is een vorm van bloedarmoede. Door een bloedarmoede kunnen er ook weer andere klachten opspelen, zoals hartkloppingen, duizeligheid en moeheid. Naast deze klachten kan er ook neurologische klachten opspelen zoals geheugenverlies.

Gelukkig komt een tekort van vitamine B12 niet vaak voor. Dit komt omdat ons lichaam B12 kan opslaan en dus een voorraad heeft. Indien het lichaam voor langere tijd geen vitamine B12 heeft gehad, dan zal men dit pas op een lange termijn merken.

Van een teveel aan vitaminen B12 zijn voor alsnog geen gezondheidsrisico’s bekend.

 

Sun Chlorella en vitamine B12

Sun Chlorella ‘A’ wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. De Sun Chlorella tabletten bevatten bijvoorbeeld een uitgebalanceerde reeks natuurlijke voedingsstoffen en heeft een zeer krachtige eigenschappen, namelijk een hoge concentratie B12 en natuurlijke eiwitten.   Een dagelijkse dosis van 15 tabletten of 1 zakje granulaat bevat maar liefst 276% van de A.D.H.. Sun Chlorella ‘A’ wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt.  Daarnaast is Sun Chlorella ‘A’ volledig natuurlijk en niet kunstmatig verrijkt. Ervaar de kracht van Sun Chlorella ‘A’, verkrijgbaar in de verpakking van 300 tabletten, 1500 tabletten en 60 gram granulaat.