Officiële distributeur van Sun Chlorella

Officiële leverancier van Sun Chlorella producten

De producten van Sun Chlorella ® ‘A’ worden over de hele wereld door ongeveer 10 miljoen mensen dagelijks gebruikt. De eencellige groene alg groeit in zoetwater en bestaat al ruim 540 miljoen jaar.

In landen zoals Japan en Taiwan wordt Sun Chlorella al jaren gebruikt als een whole food. De effecten van deze producten worden dan ook al jarenlang onderzocht. Over chlorella zijn ook al diverse studies beschikbaar, o.a. over chlorella en dioxine die wij u graag op verzoek toezenden.

Pro Health b.v. / Ogystal is al ruim 25 jaar official partner van Sun Chlorella Corporation en is officiële leverancier van de producten in de landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland! 

sun-chlorella

Voordelen Sun Chlorella

De Sun Chlorella tabletten bevatten bijvoorbeeld een uitgebalanceerde reeks natuurlijke voedingsstoffen en heeft een zeer krachtige eigenschappen, namelijk een hoge concentratie B12 en natuurlijke eiwitten. Daarnaast is Sun Chlorella ‘A’ volledig natuurlijk en niet kunstmatig verrijkt.

Sun Chlorella company

De “Sun Chlorella Corporation” werd opgericht in 1969 in Kyoto (Japan) door Hideo Nakayama. De heer Nakayama leed aan verschillende gezondheidskwalen en zijn artsen lieten hem weten dat zijn levensverwachting niet meer zo hoog was. Hij besloot toen, op advies van een goede vriend, om Chlorella te gaan gebruiken. Na enkele maanden Chlorella te hebben gebruikt verbeterde zijn gezondheid aanzienlijk. Hierdoor besloot hij om zijn leven te gaan wijden aan onderzoek naar en de promotie van Chlorella. Hij heeft van Chlorella zijn levenswerk gemaakt en zich hiervoor ingezet tot aan zijn dood in 2000; hij werd 84 jaar oud.

De “Sun Chlorella Corporation” wordt nu beheerd door Tetsuaki Nakayama, de zoon van de grondlegger van het bedrijf en de hoofdzetel is nog steeds gevestigd in Kyoto. Het bedrijf is in Japan sterk vertegenwoordigd en staat bekend voor zijn “health food”. Ook buiten Japan is het bedrijf sinds vele jaren steeds bekender aan het worden. Het bedrijf ontplooid zijn activiteiten momenteel dan ook al over de gehele wereld met belangrijke vestigingen in de Verenigde Staten, China, Duitsland en Brazilie, en in 2006 opende men een kantoor in Londen (Groot-Brittanie).

De Corporatio  blijft nog steeds trouw aan de filosofie van zijn grondlegger door zich dienstbaar te maken aan de klant. En te leven met als doel om hen die gezondheid zoeken te voorzien van waardevolle voedingssupplementen en dus van Chlorella. Zij werken  al 40 jaar aan dit streven en zijn hiervoor al vele malen geprezen door tientallen miljoenen mensen over de gehele wereld.

Bekijk onderstaande video over Sun Chlorella Corporation en ontdek de geheimen van ‘s werelds beste chlorella merk.