NIEUW: ImuPro Voedselintolerantie testen

Voedselintolerantie testen ImuPro Screen en Screen+, nieuw bij Ogystal!

Een voedselintolerantie of -overgevoeligheid zijn onderwerpen die steeds bekender worden in Nederland en België. Daarom heeft Ogystal één van de meest betrouwbare onderzoeken in het assortiment gehaald, namelijk de ImuPro. De ImuPro is een unieke voedselintolerantie test en wordt door vele behandelaars gebruikt. U kunt nu ook als particulier dit onderzoek eenvoudig laten uitvoeren. Door middel van een speciale vingerprikset is er maar heel weinig materiaal nodig om de onderzoeken uit te laten voeren. Bestel de ImuPro Screen of ImuPro Screen+ voedselintolerantie testen snel online in onze webshop.

Wat is een voedselintolerantie?

Eigenlijk is een voedselintolerantie/-overgevoeligheid een verkeerd wordt, de juiste benaming is een vertraagde voedselallergie IgG type III. Wanneer je aan een aandoening lijdt die maar niet weg wilt gaan, kan de oorzaak liggen aan een vertraagde IgG-voedselallergie type III. Vaak blijven deze voedselreacties onopgemerkt omdat de symptomen vaak pas na een paar uur of zelfs dagen na de consumptie van een bepaald voedingsmiddel optreden. Dat maakt het extreem moeilijk om het voedingsmiddel te identificeren.  Dit mag niet worden verward met een klassieke voedselallergie, een IgE type I allergie.

Een ”voedselintolerantie” kan diverse klachten veroorzaken, zoals:

  • Darmklachten
  • Opgeblazen gevoel
  • Hoofdpijn / migraine
  • Overgewicht
  • Huidproblematiek
  • Vermoeidheid

Je ziet dat dit veel voorkomende klachten zijn. Een goed onderzoek kan u dus helpen. Bestel de ImuPro testen.

ImuPro voedingsintolerantie test kan u helpen

De voedselintolerantie test, ImuPro,  is in 2000 geïntroduceerd door R-Biopharm AG in Darmstadt en wordt daar onder strenge criteria geproduceerd. De IgG-antistoffen worden d.m.v. een elisa gemeten en de testkits zijn CE goedgekeurd. De ImuPro, ook wel voedselovergevoeligheid test genoemd, wordt momenteel in meer dan 20 landen toegepast.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door laboratorium Pro Health Medical. Pro Health Medical is officiële partner van R-Biopharm en de ImuPro test voor de landen: Nederland en België!

Bestel ImuPro voedselintolerantie testen bij Ogystal

Koop de voedselovergevoeligheid testen van de ImuPro eenvoudig online via onze webshop. U heeft de keuze uit de volgende onderzoeken:

  • ImuPro Screen: De ImuPro Screen is een onderzoek op 22 IgG-voedingsallergenen.
  • ImuPro Screen+: De ImuPro Screen+ is een stuk uitgebreider dan de Screen en bevat maar liefst 44 IgG-voedingsallergenen.

Materialen zijn voor beide onderzoeken eenvoudig te verzamelen door middel van de speciale vingerprikset. U ontvangt de testresultaten per e-mail, dit duurt ongeveer 2 weken. De uitvoering en de resultaten worden verwerkt door laboratorium Pro Health Medical.